First Touches

Cindy zet haar tijd en expertise in voor jonge kinderen, tieners en volwassenen die piano willen leren spelen.

Touched by Cindy

Cindy heeft meer dan 15 jaar ervaring in muziek- / piano-onderwijs. Zij was acht jaar verbonden aan de ABRSM. Verscheidene van haar studenten hebben deelgenomen aan bekende competities en hebben talloze prijzen gewonnen.

Touched by the audience

Jonge kinderen leren met zelfvertrouwen optreden voor een publiek, ze worden goed voorbereid op concerten, wedstrijden en piano examens (ABRSM, LCM, enz.).

Touched together

Ik speel altijd duetten met mijn studenten. Op deze manier krijgen ze er plezier in en leren ze beter.

Over mij

Mijn naam is Cinderella. Iedereen noemt me Cindy. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in muziek- / piano-onderwijs. Ik werkte meer dan acht jaar als vertaler van de Associated Board of Royal College of Music (ABRSM). Een aantal van mijn studenten heeft deelgenomen aan wedstrijden. Ze hebben inmiddels talloze prijzen gewonnen. De examenscores van mijn studenten zijn uitstekend en ze zijn geselecteerd tijdens hun optreden op het Associate Board studentenconcert van het Royal College of Music. Sommige van mijn studenten zijn pianoleraar geworden. Ik heb twee studies gedaan. Ik ben afgestudeerd aan de universiteit van Macau in Engelse communicatie, met een minor in de Japanse taal. Enkele jaren later behaalde ik een graad in muziekopleiding aan het Macao Polytechnic Institute. En ook nu nog blijf ik deelnemen aan verschillende soorten trainingen. Ik heb deelgenomen aan de Chinese Golden Little Bell Music Competition van 2014 en 2015, in Hong Kong en in de Macao District Finals, en ook aan het "Lotus Cup" Macau International Arts Festival van 2015. In 2016 ontving ik de Hong Kong International Youth Performing Arts Festival Excellent Tutor Award. In 2017 ontving ik in Japan de PIARA Piano Competition Hamamatsu - Excellent Education Guidance Award. Ik besteed het grootste deel van mijn tijd aan jonge kinderen, tieners en volwassenen om hen op alle niveaus te begeleiden in hun pianotraining. Ik verzorg desgewenst ook hun voorbereiding op concerten, wedstrijden en piano examens (ABRSM, LCM, enz.).

Maak kennis met mijn studenten

Twee zussen Yoyo (8) and Kiki (6)
 

Twee zussen Yoyo (8) and Kiki (6)

Yoyo en Kiki zijn twee zussen. Yoyo was 8 jaar oud en Kiki was 6 jaar oud toen ze met mij piano begonnen te leren. Ze hebben altijd les op hetzelfde moment. Het heeft veel voordelen om les te hebben op hetzelfde moment: ze hebben plezier; leren van elkaars fouten,...
Winton startte zijn pianolessen bij mij in 2015
 

Winton startte zijn pianolessen bij mij in 2015

Winton begon piano te leren in de zomer van 2015, toen hij nog maar 6 jaar oud was. Voordat ik hem ging lesgeven, zei zijn moeder dat hij een slimme jongen is, maar niet altijd stil kan zitten of zich niet te lang kan concentreren om één ding te doen....
John Fok is een van mijn beste mannelijke studenten
 

John Fok is een van mijn beste mannelijke studenten

John Fok is een van mijn beste mannelijke studenten. In het voorjaar van 2017 behaalde hij het ALCM level piano performance exam van de University of West London.